html> A Moment in Time
♔2♔
Saturday | 2:52 AM | 0 love drops
aku tengok membe aku smue , aku jd seda yg aku nehh mmg useless . takde ape pon yg best sangat kt aku . aku jahat . aku poyo , aku gedikk , aku mengade ngade , smue bende aku buad smue akn rusakk . tak jadi . kenape ?? even aku tau smue mmbe aku mane ade yg sayang kt aku , smue sorok2 je ngn aku . tgkla cuti neh sorang pon tak text aku . aku rase better la kalaoa aku tercongok je dlm bilik kosong without org smue tau . haishh . :(why aku mcm neh ? aku tak pat ubah diri sndri . aku beakn je org benci aku sbb kelemahan aku . dri segi fizikal pon , org da benci tgk neh kan pangai .. mmg aku nk ubah , bud aku tak usehe , n start from now no more eating to much , no more gossip , no more sleep to much , i will behave . oke , aku nk ubah . aku nk ubah diri aku yg banyak sgt weeknesses . aiyoo . for myself . amin .

Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥