html> A Moment in Time
♔senyum : )♔
Friday | 9:29 AM | 0 love drops
senyum? HA-HA diam lahh , aku memg takpndai nak senyum degn org doe .
even cousin sendiri pon aku tak senyum , inikan lagy bertegur sapa kan ?
entah kenapa aku dilahirkan separa normal bagi aku HA-HA
memg sifat semula jady aku sebagai seorg yang ANGKUH :)
aku bukn berbangga degn dikurniakan sifat begini , tetapi PROUD HA-HA
ye lahh , org ckp .
angkuh ni kdg kdg berguna juga . bukn utk masa depn . tapi utk masa belakang , whee :P
ye doe, memg ramai jamn gila babi tonyok degn aku lah kan .
ape taknyaa , dary jauh korg dah senyum sampai telinga , then aku boleh buat dek j kan ? fuhh memg superb kan kan ?
kdg3 bukn sengaje doe mcm tu , aku ni memg susah senyum , that's first .
then kdg3 takde mood .
istilah bodohnyaa ' Moon Coming '
then kalau kau bukan org yg sedp mate aku memandang , lagy tak mungkin aku nak senyum doe .
memg time tu aku meninggikan hidung aku setinggi tinggi nyaa :D
dah ramai tegur dah knp perngai aku mcm ni macm tu semua , 
hey gila , suke haty lah whoi HA-HA
memg susa doe aku nak ubah perngai aku yg susah senyum nie , sgt3 susah .
bukan ape , maybe time mama aku mengandung kan aku dulu .
dia suka tgok org yang muka nya serious 27 hour .
jadi terhasil lah anak nya sebegini :P
tapi aku tetap tak salah kan ibu yang mengandung , aku salah kan org yang serious tu HA-HA dah tak fhm kan?
kau memg loadddddingg :)
lgy satu , kalau korg tak tahu aku ni mcm mana ,
i mean sombong ke , kerek ke , cerek ke kann , 
kenali diri aku dulu .
aku memg kerek bak kata minah rempit kat lua yang selalu bonceng motor sampai jatuh patah riuk tu kan ,
haa tapi aku seorg yang sgt baik sbernanyaa HA-HA ini segmen puji diri sendri ke apa sial? HAHA
conclusion here , 
kau nak berkawan degn aku ?
nak aku senyum j bile tgok kau , nampak kau?
okayy easyy oh ,
kalau jumpe aku .
senyum lahhhhh .
walawpun awak tu kawan sye , tapi kat sch sejujurnyaa sye memg kerek :P
sorry to say lah kan .
kalau nampak aku , tegur lahh .
jgn memandai nak ckp aku ni kerek lah , poyo lah .
apehal lah kan?
so selamat mencuba dan selamat beramal :)
 
senyum bersama cik neyla

Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥