html> A Moment in Time
♔happy birthday .. to my papa♔
Tuesday | 11:56 AM | 0 love drops

Happy Birthday to You 
Happy Birthday to You 
Happy Birthday my babah
Happy Birthday to You.

yeah tadi pergi celebrate dekat tempat kerja .. my dad ..
yela .. my dad terlampau busy .. kesian kan kan kan  ?

sebelum tuh pergi GIANT nak pergi beli cake ..


sebenarnya my mum decide nak beli dekat secret recipe .. tapi I tengah mengidam COOL BLOG so pergi je lah beli dekat king's nih .. sebenarnya nak pearls jeh !

then belilah TIRAMISU .. ouhhh sedap .... tak tehingga ...

tapi semua adikku tak minat pun dengan tiramisu nih.. aku pilih tiramisu nih pun .. sebab ada TIRA .. nama aku .. hahahaha ...





nih semua bukan gambar cake yang aku beli tadi pun .. google jeh ! tak sempat nak gambar .. setakat gambar tiramisu yang dah hancur adalah .. tak nak aku letak tak senereh .. 

lastly : happy bufday 






Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥