html> A Moment in Time
♔Khairul Najmuddin B Abu Samah ♥♔
Friday | 2:37 AM | 0 love drops
kau memg handsome , tapi aku tak pernah duakan nickhun , so kau number dua :)
style kau memg somatttt , degn korean style , bole pegy jauhh .
kau putih , kau comel . aku sukaaa .
sgt sukeee , paham tak?
setiap perfomance kau aku takde la tgok sgt , tapi tgk laa :D 
haha
tapi aku paling suke kau nyanyi lagu awan nanoo , peh suare kau comel gilaa 
dah dah , aku puji lebih lebih pon , kau bukn tahu pon . 
walau ape pon jadi , 
kau tetap number duaa , nickhun numb satuuu .
aku tak nak degr kau kalah , kau kena jadi juara .
baru aku bangga dapt BF mcm kau , hikhik
haaa lupa nak ckp , mukaa kau mcm RAIN 
 comellll wehhhhh ;)
tapi bila dah juara nanti , kau jgn lupa aku .
jgn jd kacang lupakan kulit .
HAHAHAHAHA :D
aku tak obses sgt degn kau sebb hati aku dah ada nickhun ,
kalau aku teruskan menaip maka kelua lah segala syirik syirikk .
so baik aku boiboi :D

Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥