html> A Moment in Time
♔baru lepas habis trial PMR .♔
Saturday | 7:15 AM | 0 love drops
okey , alhamdulillah habis jugak trial pmr . but yea pmr sebenar belum lagi . serious aku pun tak sangka .. lagi 50 hari nak PMR , tapi debaran dia tak terasa lagi ..

okey serious aku tak beli lagi baju raya , kasut or whatever tulah . < budak pmr pun nak raya jugak >

okey kembali kepada cerita asal . result trial aku teruk gila macam mana nak mohon sbp nih ? kawan- kawan aku boleh kata result aku bagus bagai . aku kat rumah siap kena marah .. lagi result teruk hampehh ..

sedih , HEHE kekadang bangga jugak orang cakap kita pandai kan ?



klik ! 

aku suka kat CAPITAL Z . aku angau gila dengan DIA .

Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥