html> A Moment in Time
♔BUDAK PMR PUN NAK RAYA♔
Monday | 5:52 AM | 0 love drops
okey baru balik dari rumah somebody tadi , buat mood aku hilang ! ada ke patut sentuh isu sensitif , perh bengkak bhai hati nie , nak cekik-2 jeh rasa HAHA , mati kau terus ..

memang la raya tiap- tiap  tahun , aku rasa semua mahluk kat dunia nie tahu kan ? tapi pernah tak korang terfikir kut - kut tahun depan korang tak boleh raya ? macam mana

FINE aku tahu PMR lebih penting sebab pmr  sekali  dalam seumur hidup tiada ulangan seperti di TONTON atau ASTRO yang asal  boleh nak tayang cerita sama jeh .

key , tak tahu nak tulis apa dah . dengar jelah ye lagu yuna nie !






Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥