html> A Moment in Time
♔kembaq di smk dato sheikh ahmad♔
Friday | 1:35 PM | 0 love drops
sebenarnya kembaq datang sekolah aku dah lama , bulan june tak silap .. nie pun lepas godek-2 facebook kembaq dan aku tengah boring ni , aku ingat nak post lah pasal kembaq nih ( aku rasa ayat tak bole bla , tuunggang tebalik )

jom kita review picture :)






tak tahu apa nama akak uh , HAHA kuno 



nie group aku


khairiani , dia minat gila dengan arab tu kusyuk


nie sifu saifulah ( entah tak tahu eja ar nama dia ) so die nie lar yg tukang right buku kita org yg tak senonoh urh , ejaan tungang terbalik HAHA




jieha , dia mentor arab aku HEHE 


ecah and the geng





















ayahanda












tu jelah , gambar kembaq yang sempat di cilok HAHA , 


Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥