html> A Moment in Time
Thursday | 8:04 AM | 0 love drops

  • : aku nak kelua shopping habi-habisan . baju apa yg baru aku pastikan aku yg pakai dulu . bia lah beriban pun habis :P
  • :Mall ? kau cakap joo mall ape , setor bismillah pun aku pegy setiap hari sebb nak kelua rumh punye pasal -.-
  • :movie movie kat mbo tuh , aku yg tawan :D tak kesah lah cerita bertajuk apa pun asalkan aku mengisi masa lapang aku , 'AKU KN DH MERDEKA' *sigh
  • :FB ? celik mata FB , pejam mata FB . Mark oh Mark , pengaruh besar kau ni :P 
  • :Buku ? BOLEH FRAME ^^ phewwww aku yakin ada yg dah buang buku-buku tahun lepas :) ada yg bakar , gigihnya awak , ilmu tuh taww . buat nya Allah nak tunjuk , kau lupa semua nya tuuhh  , AISKRIM aku nanti :D hahah
  • :handphone yg telah di SEAL kini tertanggal sudah sealnya dan digantikan dgn hp baru , BB . aitt , bkan  blackberry , tapi BLACKBERLARI 
  • :Lepas PMR , ' mak ayah nak duit . thank kbai ' terus hilang rasa hormat kannnnnnnnnnn ? 
Intihannya , kita jgn jadi hipokrit . jgn cerita gebang nak itu ini tapi takda hasil :)

Jangan cakap , buat , okay ?
Renung-renungkan dan selamat beramal :B





Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥