html> A Moment in Time
♔esok budak PMR nak mula exam :)♔
Monday | 5:28 AM | 0 love drops
 korang ,
amacam sihat tak ? 
harap- harap sihat lah yew !


disini aku nak ucapkan good luck kepada budak - budak pmr yang akan mula menjalani exam pmr pada keesokan hari , termasuk aku ...  


tu jelah , semoga ALLAH mempermudahkanlah semasa kita menjawab , tenangkan hati , buka minda .. and jangan lupa minta maaf kepada sesiapa yg pernah kita buat kesalahan , macam aku ! aku tau aku banyak buat orang naik benci dengan aku , keyh tu jeh .. bye 




Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥