html> A Moment in Time
♔cuti cuti malaysia .♔
Tuesday | 5:39 AM | 0 love drops
baru balik daripada bercuti dekat johor . wah awesome . tapi tulah tak pergi danga bay sebab danga bay under repair , wah serius kali nie bercuti bawak wan . sebenarnya hajat nak pergi johor nak ke kubur arwah moyang kiranya ayah wan lah . tulah wan ikut sekali journey kali ni . 


then dekat sana kita orang tak duduk hotel . duduk rumah sape entah . serius rumah dia best sangat . love it . haha masa mula mula sampai , tengok bahagian luar rumah sedikit kuciwa tapi dalam perh terbaik . ha okeyh lagi pun tuan rumah tak duduk rumah tu  . dengar cerita dia nak jual rumah tu dalam around 500k gitulah . 


dekat sana , kita orang buat aktiviti jejak saudara mara . wan jumpa dia punya saudara mara then macam macam lah . ehh dok dalam jejak menjejak tu . ada sorang saudara wan aku punya anak hensem . tapi tulah pemalu . sumpah menyampah dah nak balik baru keluar . ape lah !


then pergi ayer hitam . shopping ! mak aku shopping tak yah cakap lah . sekejap pasu , bunga , bidai macam lagi lah . tak menahan aku cakap . then ingatkan nak makan mee bandung muar tapi tulah kedai tutup . orang kata mee bandung muar sedap .





kubur arwah moyang , ehh asal lah ngan pakteh tuh ?


tangkap gambar kenangan , yg kita orang dah sampai kubur arwah moyang



after penat , ziarah .


antara pose terbaik 


kubur sultan mahmud mangkat di julang 


with mama . peace yo peace


sara , yana , farhana , tyra

Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥