html> A Moment in Time
♔BOLA JARING♔
Monday | 1:24 AM | 0 love drops

okey assalamualaikum guys , lama gilakan tyra tak update blog . bukan sebab tyra takde masa or what . just penyakit M melekat and im  busy dengan latihan bola jaring . 

entry kali nie tyra nak story pasal bola jaring . haha takdelah story mana pun . just nak tunjuk gambar je . tak lebih dan tak kurang . awesome . 

kita orang start training bola jaring bulan satu , nie pun next week dah start traning balik . doyaii penat gila . 
tapi tulah best . just *tak suka sikit sikit je *

alhamdulillah dapat tempat ketiga . mesti korang cakap eleh tempat ketiga je pun nak kecoh . HELLO people  kita orang first time main untuk under 18 dan kita org buktikan yg kita orang boleh , sampai ada some people cakap sekolah kita orang sekolah projek bola jaring ! its awesome rights ? okey nvm .


okeylah , korang layanlah , gambar nie semua . sebelum tengok gambar ! baca bismillah banyak banyak terutama yg ada penyakit takut TERPENGSAN OR WTV . HAHA :)







































































































amacam ada yang pengsan tak ? hewhew , nie semua gambar under 15 . under 18 takda . sebab entah . haha 



Hearts, ikeytyraa

♥ Past / Future ♥